Behandler udviklings kursus

Dette kursus henvender sig til dig, som har taget en massør, fysioterapeut eller kropsterapeut uddannelse, og som gerne vil have nye udfordringer og lære mere. Måler er at du møder min version af en krops-detektiv

Behandler udviklings kursus

Igennem min virke som underviser siden 2005, har jeg fået den erfaring, at det som skal være i 100% fokus, ikke kun er de teknikker og behandlings principper vi besidder, men derimod dig som mennesket. Min evne til at se potentiale i mennesker bliver brugt i behandlerrummet og på mine kursus.
Hvorfor er det vigtigt?? Fordi du rummer en masse livserfaring, et livssyn og en kraft ligesom et fingeraftryk, der kun findes et sæt af i hele verden, så sammen med dig skal vi have din personlighed frem, så du bliver bedre version af dig som behandler.

Når du har haft en god oplevelse i butikker, med håndværkere, advokater, politi og andet menneskelig kontakt er det ikke erhvervet du husker – det er mennesket bagved – ting som ikke kan læres men skal fremelsket med kærlighed, nærhed og respekt for det enkelte individ.

I mit syn på kroppen arbejder jeg med at løse de problematikker vores klienter kommer med, og ikke mindeste hvorfor de er opstået og hvordan de fremadrettet kan ændres. Det betyder at arbejde med mennesker og kroppe ikke behøver at blive en ens formet proces, men kan flytte sig i forhold til det kropslige detektiv arbejde du kan lave. Træningen i at analysere og videreformidle til klienten gør vi i hver behandling. Klienten får oplevelse at lære i hele processen du føre dem igennem.

Jeg udvikler dig i zoner, og når du skal flytte dig fra en zone til en ny zone, skal det ske ved interaktion med underviseren. Det betyder, at når du gerne vil udvikle dig og lære nyt, må det ske ved at have en eller anden form for interaktion. For eksempel var der, da du startede på på din massør uddannelse, nogle ting, som du arbejdede sammen med læreren om, men som du i dag gør selv – du har udviklet dig i dine zoner.

Der bliver maks 10 på holdet, sådan at vi har mulighed for at se alle, og hjælpe i processen i at finde ind til til dig. Der vil være fokus på kvalitets tid og følelse at nær-supervision.

Michael Eis har mere end 18 års erfaring som kropsterapeuter og har mere end 15 års undervisnings erfaring.

Praktisk information

Pris:
2 dage incl., kr. 3549,00 kr

Dato:
Køge: Weekend 7.-8. oktober 2023

Tidspunkt:
Fra kl. 9 – 16

Info:
Max. 10 deltager (for at sikre et intens forløb) og min 6. deltagere

Tilmelding via knappen herover
Ved tilmeldingen får du en mail bekræftelse samt en faktura, som skal betales inden kursus start.

Dagene vil være intense og levende som en puls. Der vil være stort fokus på, at den viden du tilegner dig er forståelig og at den bliver en del af dine værktøjer.

 

Jeg vil gerne have updates omkring dette kursus.

Hvad har tidligere kursister sagt?

Tak for en kanon supervision. Det har virkelig været en lærerig dag.
Ser frem til næste kursus med dig. 🙏
Heidi Karina Mortensen
Du er nemlig en helt fantastisk underviser og et skønt varmt menneske🙏🏽🥰
Jeanet Ladegaard Christensen

Se nogle af vores andre kurser

Behandling af Piskesmæld

Behandling af Piskesmæld

◦ Forstår omfanget af et piskesmæld
◦ Arbejde med det traumatiske
◦ Gennemskue hvor der er krop spændt
◦ Løsne nakken fra refleks områder

Supervision

Supervision kun til dig

◦ Du vil møde dig selv i spejlet som kropsterapeut
◦ Forståelse af de næste trin i din udvikling som kropsterapeut
◦ Hjælper dig op på næste level af din viden
◦ Hurtig integration i din virke som kropsterapeut

Social Media

Online kursus politik

Cookie- og privatlivspolitik

error: Kontakt kropsterapeuterne, hvid du vil bruge vores billeder !!